Tauro 12-osios g. remonto pradžia – dar šį mėnesį

Džiugios naujienos! Tauro gatvių asfaltavimo idėja, pristatyta susirinkime praėjusį mėnesį, sulaukė didelio susidomėjimo ir bendruomenės narių palaikymo. Nuo žvyrkelio dulkių pavargę kaimynai ne tik sutiko prisidėti prie Tauro 12-osios g. remonto ir Tauro 1-osios g. asfaltavimo, bet ir patys būrėsi į susirinkimus, kuriuose sprendė savo gatvės asfaltavimo klausimus. Tauro 10-osios g. gyventojai dar suspėjo pateikti savivaldybei paraišką savo gatvės asfaltavimo paramai gauti. Finansavimo konkurso rezultatai turėtų paaiškėti rugpjūčio mėn.

Ne mažiau džiugios naujienos ir dėl realių netrukus prasidėsiančių darbų. Kadangi pavyko sparčiai surinkti reikalingą sumą Tauro 12-osios g. remontui, buvo galima darbus vykdyti pagal numatytą planą. Buvo atlikti matavimai ir jau suderintos techninės detalės dėl Tauro 12-osios g. remonto, pervestas avansas. Tauro 12-osios g. remonto darbai turėtų prasidėti kitą savaitę ir, jei nesukliudys orai, turėtų būti užbaigti rugpjūčio pradžioje.

Šie rezultatai – malonus, tačiau tik mažas žingsnelis didelio tikslo link. Dar kartą norime padėkoti visiems patikėjusiems idėja, kad asfaltuotos Tauro gatvės yra ne fantazija, o realiai įgyvendinamas projektas. Ačiū visiems palaikantiems ir prisidėjusiems!

Jeigu dar neprisidėjote prie gatvių asfaltavimo, nevėlu tai padaryti. Skyriuje Mokėjimo rekvizitai rasite visą apmokėjimui reikalingą informaciją.

Artimiausi darbai – Tauro 1-osios g. projektavimas ir dalyvavimas konkurse šios gatvės asfaltavimo paramai gauti. Ankstesniame įraše galite detaliau susipažinti su Tauro gatvių asfaltavimo projektu.

Parašykite komentarą