Balandžio 21 d. jungiamės prie akcijos DAROM 2018

(1)

Balandis – švaros mėnuo! Kaip jau tapo įprasta, kviečiame visus prisijungti prie akcijos DAROM 2018 ir pagražinti mūsų visų aplinką. Renkamės Balandžio 21 d. 10:30 Tauralaukio g. ir Tauro 12 g. sankryžoje, išsidalinsime iš savivaldybės gautas pirštines ir šiukšlių maišus bei imsimės darbo! Ten pat bus galima ir palikti surinktas šiukšles trijose krūvose: atskirai padangoms, atskirai šakoms ir atskirai visoms kitoms mišrioms atliekoms šiukšlių maišuose. Jas vėliau išveš komunalininkai.

Susitikimo vieta balandžio 21 d. 10:30

Po itin sėkmingos ankstesnių metų tvarkymosi akcijos savo ar aplinkinėse teritorijose nebeturime didelių probleminių šiukšlynų (O gal turime? Paviešinkite, bus puiki proga sutvarkyti!), todėl siūlome didžiausią dėmesį skirti savo artimiausiai aplinkai – pakelėms, aplink savo sklypus, savo gatvei. Taip pat būtų labai gerai surinkti šiukšles Tauralaukio g. kelkraščiuose, kuriais pėsčiomis praeina nemaža dalis mūsų bendruomenės.

Be to, Balandžio 27-29 dienomis įprastoje vietoje prie elektros skydinės bus palikti konteineriai didesnėms atliekoms. Siūlome pasinaudoti proga susitvarkyti.

1 komentaras apie “Balandžio 21 d. jungiamės prie akcijos DAROM 2018”

Parašykite komentarą