“Darom” talką 2017!

(3)

Balandžio 22 dieną kviečiame visus prisijungti prie SB “Tauras” talkos. Oficiali pradžia 12 val., tačiau prisijungti galite kada jums patogiau. Konteinerį atliekoms rasite ties Tauro 16-osios g. ir Tauro 1-osios g. sankryža, šalia transformatorinės visą savaitgalį. Ateikite pasiruošę – atsineškite pirštinių ir šiukšlių maišų.

Prasčiausia situacija “apačioje”, t. y. Tauro 12-oji g. ir slėnis. Kadangi daugelis pro ten vis dažniau grįšime namo, bus maloniau, jei pakeliui nereikės matyti primėtytų šiukšlių.

Kaip jau įprasta, ši savanoriška talka – būdas parodyti, kad mums ne vis vien, kaip atrodo mūsų artimiausia aplinka – mūsų sodininkų bendrija. Tai kartu ir proga pasimokyti mūsų bendrijos nariams vieningumo. Kviečiame aktyviai dalyvauti!

3 komentarai apie ““Darom” talką 2017!”

  1. Labai gerai, kad organizuojama talka. Prasta situacija ir Tauro 9-osios gatvės pabaigoje pievoje aplink statybininkų vagonėlį (nemanau, kad baigę darbus jie viską susitvarkys). Taip pat ir netoliese esančio vandens telkinio prieigose – ten jau ne kartą buvo rinktos šiukšlės, tačiau jų yra dar tikrai daug. O kadangi tai akivaizdžiai buitinės atliekos, tai kas daugiau jei ne patys “sodininkai” ir pritempė jas ten.

    O dėl šio teiginio: “Prasčiausia situacija „apačioje“, t. y. Tauro 12-oji g. ir slėnis. Kadangi daugelis pro ten vis dažniau grįšime namo, bus maloniau, jei pakeliui nereikės matyti primėtytų šiukšlių.” Tai kaip suprantu asfaltas jau bus tuoj ir visi būtent dėl to pradės pro ten važinėti? Jei taip, tai džiugios naujienos 😉

    Na bet bet kuriuo atveju, kuo daugiau šiukšlių surinksime, tuo bus gražiau!

    Atsakyti
    • Čia labiau buvo mintis apie tai, kad atidarius pravažiavimą pro Dvaro slėnį (o šiuo metu jau įrenginėja sankryžą gatvių sujungimui, panašu, kad darbų liko nedaug), daugeliui pro ten važiuoti į miestą bus arčiau, o ir kelias turėtų būti geresnis. Kai dar visai neseniai buvo galima laikinai pro ten pravažiuoti “nelegaliai” (statybiniu keliu), jau jautėsi mašinų srauto padidėjimas. Apie asfaltą bendrijos gatvėse dar anksti būtų taip drąsiai kalbėti.

      Atsakyti
  2. Supratau, tai irgi gerai 🙂 Tik padidėjus srautui, mano nuomone, reikėtų šiek tiek aptvarkyti Tauro 12-ąją ir Tauro 1-ąją gatves, nes prasilenkti dviems mašinos jose problematiška.

    Na bet tema ne apie tai, tad visi rytoj į talką 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą