SB “Tauras” pakartotinis susirinkimas – 2016 m. liepos 22 dieną straipsnio dalinis paneigimas

(2)

www.taurosodai.lt buvo patalpintas straipsnis, kuris pavadintas “SB “Tauras” pakartotinis susirinkimas – 2016 m. liepos 22 dieną” ir šiame straipsnyje buvo klaidinanti bei tikrovės neatitinkanti informacija. Bendrija neketina teikti pasiūlymo nerinkti valdybos narių ir valdybos pirmininko, Bendrija vyksiančiame susirinkime nedidina ir neketina didinti išlaidų teisininkų darbo užmokesčiui tiek pagal paslaugų teikimo sutartis, tiek ir pagal darbo sutartis. Pateikta informacija yra tik puslapio administracijos nuomonė, neturinti nieko bendra su realia situacija, t.y. ji neparemta jokia faktine ar dokumentalia medžiaga.

2 komentarai apie “SB “Tauras” pakartotinis susirinkimas – 2016 m. liepos 22 dieną straipsnio dalinis paneigimas”

  1. Šis straipsnis patalpintas senosios SB “Tauras” pirmininkės reikalavimu, gavus raštą, kuriuo reikalaujama išplatinti informacinį paneigimą. Siekiant išvengti nereikalingų išlaidų bendrijai, šis paneigimas ir buvo paskelbtas.

    Atsakyti
  2. 1. norejo ir toliau vadovauti… (kaip gi be jos visi apseitu…) deja nepavyko…:”Bendrija neketina teikti pasiūlymo nerinkti valdybos narių ir valdybos pirmininko”
    2. Siasm suklastojo dokumenta ir paskelbe ji? : “vyksiančiame susirinkime nedidina ir neketina didinti išlaidų teisininkų darbo užmokesčiui tiek pagal paslaugų teikimo sutartis”

    “Drakonas mire….tegyvuoja naujas drakonas”?

    Atsakyti

Parašykite komentarą