“Vakarų ekspresas” apie SB “Tauras” susirinkimą: Vietoje rinkimų – drabstymasis purvais

“Vakarų ekspresas” šiandien rašo apie praėjusį SB “Tauras” susirinkimą. Keletas įdomesnių ištraukų:

Paskutinio sodininkų bendrijos “Tauras” susirinkimo metu taip ir nepavyko išsirinkti naujos valdybos.

 

<…> piktinosi, kad susirinkime taip ir nebuvo paliesti klausimai, kurie, anot jo, bendrijos nariams yra vieni aktualiausių.
“Taip ir nebuvo užsiminta apie vandentiekio klausimus. Yra surinkti pinigai vandentiekio statybai – per 4 milijonus litų, vandentiekis pradėtas statyti, tačiau neužbaigtas. Įpusėjus statyboms nuspręsta atiduoti neužbaigtus tinklus, kuriems jau išleista per 2 milijonus litų, už simbolinį mokestį – 28 eurus – “Klaipėdos vandeniui”. Šį faktą pirmininkė patvirtino ir per susirinkimą. Aš manau, kad tokiu veiksmu bendrijai padaryta žala. Tokį turtą atidavė praktiškai “už ačiū”, – kalbėjo S. Zikaras.
Esą iš viso reikėtų baigti žaisti žaidimus ir pagaliau šią sodų bendriją padaryti Klaipėdos miesto kvartalu.
“Apie kokį bendrą darinį galima kalbėti, kai susirinkę žmonės nesugeba net valdybos išsirinkti?” – teiraujasi S. Zikaras.

 

“Sodų bendrija – tarsi didelis kolūkis. Čia gyvena daug žmonių, tad visada atsiranda nuomonių skirtumų. Valstybė leido soduose statytis gyvenamuosius namus, bet net neįtarė, kad dėl to kils tokia sumaištis. Nėra normalios infrastruktūros, normalios valdymo sistemos, todėl ir kyla įvairios konfliktinės situacijos”, – aiškino A. Kargaudienė.

A. Kargaudienė žadėjo valdybos rinkimus surengti kiek galima greičiau. Pasak S. Zikaro, jei to nepadarys pirmininkė, iniciatyvinė grupė pati užsiims rinkimų rengimu.

Visą straipsnį galite perskaityti ve.lt puslapyje: Vietoje rinkimų – drabstymasis purvais.

Parašykite komentarą