Pasirašyta sutartis Tauro 1-osios g. asfaltavimui

Tai pagaliau įvyko! Pavykus surinkti reikalingą lėšų sumą (10% nuo visos sutarties – 62619,59€), Klaipėdos Tauro bendruomenė ir Klaipėdos m. savivaldybės administracija pasirašė sutartį įgyvendinti Tauro 1-osios gatvės Klaipėdos mieste kapitalinio remonto projektą!

Sutartis dėl Tauro 1-osios g. asfaltavimo

Pagal šią sutartį Bendruomenės lėšos jau pervestos savivaldybei, todėl jau dabar prasideda procesai, reikalingi gatvės asfaltavimui. Tikėtina, kad rangovo parinkimo etapas gali būti baigtas jau šį birželį. Tokiu tempu asfaltuotos gatvės galime sulaukti net greičiau, nei tikėjomės.

Labai svarbi žinia. Klaipėdos Tauro bendruomenė skelbią didžiulę ir nuoširdžią padėką VISIEMS, pasitikėjusiems, palaikiusiems ir prisidėjusiems prie šios iniciatyvos. Jau ne pirmą kartą parodėme, kad kartu esame labai stiprūs ir susitelkę, geranoriškai ir be pykčių galime padaryti tokius darbus, apie kuriuos kažkada galėjome tik pasvajoti.

Apie projekto vykdymo eigą, kaip visada, informuosime bendruomenės svetainėje www.taurosodai.lt, Facebook paskyroje ir Bendruomenės grupėje. Prisijunkite ir viską sužinokite pirmieji! Jau netrukus turėsime daugiau gerų žinių, ne tik apie asfaltavimą.

Parašykite komentarą