Tauro 1-osios g. asfaltavimo paraiška pateikta konkursui

Prasidėjus kaimynystėje esančios Tauralaukio g. tiesimo darbams, primename, kad ir mūsų kvartalo gatvių asfaltavimo reikalai nėra užmiršti. Liepos mėn. pabaigoje Tauro 1-osios g. asfaltavimo paraiška pateikta Klaipėdos miesto savivaldybės konkursui.

Paraiškoje Tauro 1-osios gatvės asfaltavimo darbai išskaidyti į du etapus. Pirmuoju etapu numatyti lietaus nuotekų sutvarkymo, elektros tinklų pertvarkymo, gatvės dangos klojimo ir apšvietimo įrengimo darbai. Antrajam etapui liks pėsčiųjų ir dviračių takų įrengimas.

Prie paraiškos taip pat pridėtas ilgai rengtas ir derintas gatvės techninis darbo projektas, kuriam lėšas rinkome praėjusiais, 2020 metais. Dar kartą nuoširdus AČIŪ visiems prisidėjusiems! Tik visų Jūsų dėka turime realių šansų gauti finansavimą pagrindinės mūsų kvartalo gatvės asfaltavimo darbams.

Klaipėdos m. savivaldybės infrastruktūros gerinimo konkurso rezultatai turėtų paaiškėti rugpjūčio mėnesį, tad nekantriai laukiame ir tikimės puikių žinių. Tačiau net ir tuo atveju, jei paaiškėtų, kad finansavimo šiemet negausime, kviečiame nenusiminti – kitais metais dalyvaujant konkurse pakartotinai, už tai pridedamas papildomas balas, tad šansų turėtume dar daugiau. Be to, mūsų jau parengtas techninio darbo projektas yra didelis privalumas tokiais atvejais, kai savivaldybėje ar Lietuvos kelių direkcijoje neišnaudojamas keliams tiesti suplanuotas biudžetas ir ieškoma, kokius papildomus darbus galima įgyvendinti.

Tad bet kuriuo atveju, Tauro 1-osios g. asfaltavimas artėja. Tikėkime ir linkėkime vieni kitiems, kad jo sulauktume kuo greičiau.

Parašykite komentarą