Įregistruota Klaipėdos Tauro bendruomenė

Šią savaitę Registrų centre oficialiai įregistruota Klaipėdos Tauro bendruomenė. Kaip jau rašėme anksčiau, tai padaryta pradėjus jausti, kad sprendžiant rimtesnes mūsų kvartalo problemas, nepakanka vien iniciatyvių kaimynų pavienių bandymų „pajudinti” situaciją. Bendruomenė bus įrankis, padėsiantis mums tapti labiau girdimais savivaldybės koridoriuose atstovaujant mūsų interesus, išreiškiant nuomonę dėl aplink vykstančių pokyčių ir svarbiausia – surasti sprendimus, kaip pagerinti mūsų kvartalo žmonių gyvenimą, pradedant kelių būkle, susisiekimu, baigiant (bet neapsiribojant) užimtumu ir gražesne aplinka.

Jau antradienį turime suplanuotą susitikimą su savivaldybės atstovais, kuriame didžiausią dėmesį skirsime kelių problemoms ir svarstysime, koks variantas šiuo metu būtų labiausiai priimtinas.

Kaip galite prisidėti jūs? Paprasta – prisijunkite prie Klaipėdos Tauro bendruomenės grupės Facebook’e ir sekite naujienas bei dalinkitės, jei matote, kad žinote sprendimų problemoms, apie kurias kalbame. Mūsų daug ir su įvaria patirtimi ir ryšiais, todėl dažnai kartu galime rasti geresnių variantų, nei bandytume tai daryti po vieną. Būkime kartu stipresni!

Parašykite komentarą