2016 m. rudens-žiemos naujienos

(2)
Bendrijos narių susirinkimas planuojamas sausio mėn. antroje pusėje. Tiksli data bus paskelbta artimiausiu metu. Kviečiame bendrijos narius siūlyti aktualius darbotvarkės klausimus.
 
Dėl didelio kritulių kiekio nebuvo galimybės greideriuoti bendrijos kelių. Kreipėmės į savivaldybę dėl pagalbos prižiūrint SB “Tauras” kelius. Keletas pagrindinių gatvių, t. y. 1-oji , 7-oji ir 9-oji, bus greideriuojamos už savivaldybės lėšas. (Papildymas: su savivaldybe sutarta dėl visų bendrijos gatvių priežiūros – daugiau skaitykite straipsnyje SB „Tauras“ valdybos darbai ir naujienos žiemos laikotarpiu.) Artimiausiu metu blogiausias atkarpas tvarkysime įrengdami vandens surinkimo šulinius, vandens pralaidas, užvešime skaldos. Laukiame idėjų ir pasiūlymų.
 
Dėkojame trečiojo etapo gyventojams Jonui, Gintui, Gediminui ir kitiems už iniciatyvą, asmenines lėšas ir darbą gerinant ir tvarkant SB “Tauras” kelius.

2 komentarai apie “2016 m. rudens-žiemos naujienos”

  1. Durnas klausimas neduok dieve cia nepriekaistas, tik noras zinot kas per isrinktieji yra 1, 7, 9 oji gatves kad jiem toks malonumas gatviu tvarkimas o kti ka nemoka uz tai, netgi maytau asfaltas numatytas

    Atsakyti

Parašykite komentarą