Kandidatai į naują SB “Tauras” valdybą, keliami tikslai

(3)

Šiandien vyksiančiame SB “Tauras” narių susirinkime į valdybą kandidatuos stipri komanda, kurios visi nariai gyvena bendrijoje, nėra skolininkai, mato daug bendrijoje esančių problemų ir siekia permainų. Jei nenorite balsuoti už dabartinę pirmininkę A. Kargaudienę ir valdybą, bet nepasitikite “skolininkais”, tuomet palaikykite šią naują komandą, kuri suteikia viltį, kad bendrijoje reikalai gali pakrypti į gerą pusę.

 

Kandidadai į naują SB “Tauras” valdybą:

  1. Vaidotas Vitkus * – pirmininkas

  2. Jurgita Rumbinaitė *

  3. Nerijus Eimutis

  4. Tomas Simaitis

  5. Rolandas Juška

  6. Vilma Kurlianskienė

  7. Diana Užgalienė

  8. Aina Jančauskienė

* – Šie kandidatai jau buvo išrinkti ankstesnio susirinkimo metu. Deja, A. Kargaudienė ir senoji valdyba šio fakto nepripažįsta.

Naujos SB „Tauras“ valdybos tikslai

  1. Žmogiškas bendravimas su bendrijos nariais

Bendrijos valdymas turi būti viešas, skaidrus ir sąžiningas. Nebereikės kovoti dėl informacijos suteikimo. Priešingai – pateiksime informaciją viešai ir lengvai prieinamai.

  1. Sureguliuotas bendrijos valdymas. Auditas

Pirmasis darbas – Auditas. Atlikus auditą ir nustačius pažeidimus – reikalausime atsakomybės.

  1. Tvarkingi bendrijos dokumentai

SB „Tauras“ įstatai pasenę, neatitinka įstatymų, nėra valdybos darbo reglamento – tvarkos, kaip turi dirbti valdyba. Atliekama tik paviršutiniška revizija. Nėra bendrojo naudojimo turto objektų aprašo. Dėl šių priežasčių ir vyksta nuolatinė netvarka. Valdyba turi dirbti bendrijos nariams, o ne „nuleisti“ jiems sprendimus iš aukščiau. To ir sieksime.

  1. Tinklų projekto užbaigimas

Per 10 metų taip ir neužbaigtas tinklų projektas. Audito metu nustačius pažeidimus vykdant vandentiekio projektą – sieksime atsakomybės. Pateiksime apie jį išsamią informaciją. Kartu su bendrijos nariais surasime optimalų ir sąžiningą būdą užbaigti lietaus nuotekų tinklų įrengimą.

  1. Mažesni mokesčiai

Bendrijos darbuotojų atlyginimai sudaro daugiau nei 60 % visų bendrijos išlaidų. Peržiūrėsime darbo sutartis ir mažinsime išlaidas atlyginimams, todėl mažės ir nario mokestis.

  1. Bendrijos reorganizavimas arba likvidavimas

Savivaldybės atstovai patvirtino, kad miestas pradės rūpintis bendrijos teritorija – keliais, apšvietimu – tik tuomet, kai nebebus sodininkų bendrijos.

Nepamirškite, susirinkimas jau šiandien, 2015 m. gruodžio 8 d. 18:30 Žvejų rūmuose. Registracija nuo 17:30.

3 komentarai apie “Kandidatai į naują SB “Tauras” valdybą, keliami tikslai”

Parašykite komentarą