A. Kargaudienė slepia susirinkimo protokolą

(4)

Šią savaitę paskambinau A. Kargaudienei ir paprašiau, kad paruoštų man ketvirtadieniui 2015-06-27 d. SB “Tauras” susirinkimo protokolą. Telefonu ji pažadėjo tai padaryti. Deja, bet kaip jau įprasta, savo žodžio nesilaikė.

Nuvažiavus priėmimo valandomis (11-13 val.) A. Kargaudienė liepė rašyti prašymą ir sakė, kad protokolą pateiks per 30 dienų. Suprantu, toks terminas numatytas įstatyme, tačiau tuomet nereikėtų dalinti pažadų, kurių nesiruošiama tesėti.

Beje, prašiau, kad protokolą paskelbtų bendrijos svetainėje, tačiau pirmininkė liepė nemokyti jos, kaip jai dirbti. Žinoma, mokyti pirmininkę – ne mano darbas, bet galbūt jai pačiai reikėtų paskaityti mūsų bendrijos įstatus, kuriuose parašyta, kad

32.18. Visi bendrijos narių susirinkimų priimti sprendimai skelbiami Bendrijos teritorijoje esančiose skelbimų lentose arba internetiniame tinklapyje www.sbtauras.lt.

Peršasi tik dvi išvados: arba pirmininkė meluoja ir protokolas dar net nesurašytas (nors pagal SBĮ tai reikia padaryti per 10 dienų nuo susirinkimo), arba jis dėl tam tikrų priežasčių slepiamas. O priežasčių, žinoma, yra. Akivaizdu, kad susirinkimo, kurio metu valdyba nebuvo perrinkta kitai kadencijai, rezultatai nėra palankūs pirmininkei ir visai valdybai.

Verta prisiminti ir tai, kad informacijos slėpimas SB “Tauras” pirmininkei – ne naujiena: buvo slepiama ūkinės – finansinės veiklos ataskaita, bandant susipažinti su dokumentais – kviečiama policija, jau nekalbant apie keletą 1000 Lt siekusių teismo paskirtų baudų dėl dokumentų nepateikimo 2013 metais ir 2015 metais.

4 komentarai apie “A. Kargaudienė slepia susirinkimo protokolą”

  1. Ačiū Simai,kad tu esi,mes nieko nežinotume,kas vyksta bendrijoje.Daugelį metų pirmininkės ir valdybos veikla yra paslaptis.Paskutiniu metu galima pagirti nors už viešą susirinkimo datos paskelbimą,bet jeigu nedalyvauji susirinkime,tai jokios informacijos ir nesužinotume jeigu Simai ne tavo tinklapis.Žinoma, kad A.Kargaudienė bijo naujo susirinkimo juk už ją balsavo tik dvidešimt keli bendrijos nariai, kurių salėje buvo virš šimto, be išankstinių balsų.Aš jos vietoje nebesiekčiau šio posto,nes tiek daug žalos yra pridariusi bendrijai ir jos nariams,o tas susidorojimas ir kerštas su kai kuriais nariais yra beribis.

    Atsakyti
  2. is savo sb gyvenimo:
    demokratija reiskia, kad zombiai, kuriu dauguma issirenka toki pirmininka. O istatymai sukurti juos palaikyt.
    O protingas zmogus paskesta ju juroje. Protu nesuvokiama, o taip yra.
    nedekokite Simui, o padekite jam. Vienas ne karys musio lauke.
    Mano soduose buvo tiesioginis kaltinimas mano zombiu armijos -“ne istatymu cia susirinkom sb laikytsi, o p[ailset ir savo lysviu ravet”.
    ok, – ne problema. bet tada istatymu nesilaikom visi. Ir tada “nereketuokim” nemokanciu, uz ta nematoma sunku pirmininko darba.

    Atsakyti
  3. Iš begalės A.Kargaudienės pasityčiojimų iš sodo bendrijos narių,galima daryti išvadas už ką mes jai mokame atlyginimą,ar už tai,kad per savaitę dirba tik keturias valandas ir tai tik sezono metu kai šilta,nes kitu metu ponia bijo sušalti ir visai nedirba.Kur kitur tokią šiltą vietelę besurasi,todėl ir vengia naujo susirinkimo ,nes bijo prarasti savo pozicijas

    Atsakyti
  4. Algiui: isvados neteisngos. Turetu buti:
    “Iš begalės A.Kargaudienės pasityčiojimų iš sodo bendrijos narių,galima daryti išvada APIE ~360+ SODININKU SAMONINGUMA”

    Dar karta: ar protingi zmones taikytusi su tuo, moketu uz visa sita balagana ar imtusi kazka radikaliai keisti?
    Tik zmones su vergu mentalitetu, be pilietino mastymo, samoningumo gali gyventi x metu visame tame “mesle”.

    Atsakyti

Parašykite komentarą