Dėl leidinio “Tauro balsas” – dar vienas pirmininkės skundas policijoje

(7)

Šiandien teko dėl leidinio “Tauro balsas” aiškintis policijoje. Skaitydami SB “Tauras” pirmininkės Astos Kargaudienės skundą eilinį kartą kraipėme galvas su pareigūnu, kaip laisvoje šalyje bandoma apriboti teisę laisvai reikšti savo nuomonę, skelbti informaciją. Kadangi tai jau ketvirtas kartas, kai SB “Tauras” pirmininkė kreipiasi į policiją su nepagrįstais kaltinimais (prisiminkime – Pirmasis – dėl svetainės taurosodai.lt uždarymoAntrasis – dėl bandymo susipažinti su dokumentaisTrečiasis – dėl surengto bendrijos narių susirinkimo) ir nei vieną kartą pareigūnai nenustatė nusikalstamos veikos požymių, tai jau kvepia persekiojimu ir baudžiamąja atsakomybe.

Melagingas įskundimas arba pranešimas apie nebūtą nusikaltimą baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

7 komentarai apie “Dėl leidinio “Tauro balsas” – dar vienas pirmininkės skundas policijoje”

  1. apgailetina. policija ir taip turi darbo rimto, o ne paskui bobu sijonus lakstyt ir nuo tariamu skriaudeju gelbet.

    Atsakyti
  2. Svetaine mums reikalinga ,tik is interneto galiu suzinoti apie naujenas ir kaip pirmininke sutvarko mano it kitu sodininku nuosavibes. Gaila kad negaliu buti susirinkimosie givenu Amerikoi.

    Atsakyti
  3. Cia akivaizdu bendrijos nariai turi vienytis. Ale ponia pirmininke lazda turi du galus, pipuikei tai zinote,blogi darbai ilgai nesitesia. Juk nejaunejat.

    Atsakyti

Parašykite komentarą