Balticum TV Žinios: SB “Tauras” sodininkus sukiršino į vandentiekio tiesimą investuoti milijonai

(3)

Vakar Balticum TV Žinios parodė reportažą apie mūsų bendrijos vandentiekį. Jeigu nematėte, žemiau galite pažiūrėti vaizdo įrašą. Įrašą taip pat rasite Balticum televizijos svetainėje, 2015-06-29 dienos žiniose.

3 komentarai apie “Balticum TV Žinios: SB “Tauras” sodininkus sukiršino į vandentiekio tiesimą investuoti milijonai”

  1. gudrus valstieciu biznis, “isdurete” visus , susimetete milijonus ir parduodate uz 1lt. 🙂 negalejote ir karto EU paramos ieskotis, kaip tai padarys Klaipedos vandenys ar daro kitos s.b.?

    Atsakyti
  2. Mane stebina komentatorių visiškas neiskaitymas su žodžiais. Pirma, perduoti tinklus privaloma, nes neleis niekas jų eksploatuot neperdavis savivaldybės įmonei. Antra, pasakykit, kuri sodininkų bendrija pasinaudojo ES parama panašiame projekte? [Komentaro dalis pašalinta dėl nepagarbaus bendravimo ir asmeniškumų]

    Atsakyti
    • Yra nemažai įmonių, kurios turi pačios įsirengusios vandentiekio tinklus ir jų neperduoda savivaldybės įmonei. Pvz. “Agrovet”. O pavyzdžių, kur sodininkų bendrijoms vandentiekis nutiestas ES lėšomis, toli ieškoti nereikia – Klaipėdoje net keturioms sodininkų bendrijoms vandentiekis tiesiamas nemokamai: Soduose ties vandentiekį. Dauguma dar atsimena, kad ir mūsų bendrijai buvo siūloma įvesti vandentiekį iš ES lėšų, deja, pirmininkė šio pasiūlymo atsisakė.

      Atsakyti

Parašykite komentarą