SB „Tauras” narių pakartotinis susirinkimas vyks 2015 m. birželio 27 d. 11 val. Žvejų rūmuose

(34)

SB „Tauras” narių pakartotinis susirinkimas vyks 2015 m. birželio 27 d. 11 val. Žvejų rūmuose (Taikos pr. 70, Klaipėda). Bendrijos iniciatyvinė grupė kviečia visus būtinai dalyvauti, išrinkti naują valdybą ir taip išreikšti nepritarimą bendrijos pirmininkės Astos Kargaudienės darbo metodams

SB „Tauras” pirmininkė Asta Kargaudienė delsia informaciją apie susirinkimą paskelbti internete, tačiau iniciatyvinė grupė kviečia visus būtinai dalyvauti ir išreikšti nepritarimą tam, kas pastaruoju metu vyksta bendrijoje. Apie tai, kas kelia nepasitenkinimą bendrijos nariams, galite paskaityti straipsnyje  Artėja 2015 m. SB „Tauras“ narių susirinkimas – vyks valdybos ir pirmininko rinkimai.

Svarbi informacija apie susirinkimą:

  • Registracija vyks nuo 10 val. iki 11 val.
  • Įgaliojimas – balsavimo teisės perleidimas privalo būti patvirtintas notaro (kadangi bus renkama nauja valdyba)
  • Būtinai turėkite savo asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus.

Susirinkimo darbotvarkėje numatyta:

1. Susirinkimo pirmininko, sekretoriaus ir skaičiavimo komisijos rinkimai.
2. 2014 m. bendrijos ūkinės ir finansinės veiklos ataskaitos tvirtinimas.
3. 2014 m. revizorės išvadų apie bendrijos finansinę veiklą tvirtinimas.
4. 2015 m. bendrijos pajamų ir išlaidų sąmatos svarstymas bei tvirtinimas.
Pagal patvirtintą bendrijos pajamų ir išlaidų sąmatą numatytų bendrijos nario
mokesčių ir kitų tikslinių įmokų tvirtinimas.
5. Valdybos, valdybos pirmininko, revizoriaus rinkimai.
6. Kiti klausimai

Darbotvarkėje nenumatyti patys svarbiausi klausimai: 

  1. Nėra numatyta informuoti apie vandentiekio perdavimą AB „Klaipėdos vanduo”.
  2. Nėra numatyta informuoti apie bendrijos planus ir atliekamus darbus dėl lietaus nuotekų tinklų statybos užbaigimo.
  3. Nėra numatyta informuoti apie bendrijos pirmininkės iniciatyva švaistomus pinigus teismams. Apie tai ir dar daugiau, kaip jau minėta, galite paskaityti straipsnyje  Artėja 2015 m. SB „Tauras“ narių susirinkimas – vyks valdybos ir pirmininko rinkimai.

Svarbiausia! Gerbiami bendrijos nariai, būtinai aktyviai dalyvaukime susirinkime ir išrinkime naują valdybą, kuri dirbtų sąžiningai, skaidriai, informuodama apie bendrijos veiklą, nešvaistydama pinigų beprasmiškiems teismams ir siekdama gerovės bendrijai, o ne jos pirmininkei. Svarbus kiekvienas balsas! Unikali proga – skirtingai, nei ankstesniuose rinkimuose, turime kandidatus, kurie nusiteikę siekti teigiamų permainų bendrijos gyvenime. Apie tai daugiau galite perskaityti straipsnyje Iniciatyvinė grupė ruošiasi artėjančiam susirinkimui.

Daugiau informacijos apie artėjantį susirinkimą paskelbsime artimiausiu metu.

34 komentarai apie “SB „Tauras” narių pakartotinis susirinkimas vyks 2015 m. birželio 27 d. 11 val. Žvejų rūmuose”

  1. p. Etki, o jus kokiu ‘šonu’ prie bendrijos?? nei sodininkas, nei advokatas. Jei neturite teises bendrijos atstovaut tesimuose, tai galimai apgavote bendrijos pirmininke+valdyba sudarydami atstovavimo sutarti ir dabar turetumete grazinti pinigus uz ‘paslaugas’. Gal butu sazininga? Kitu atveju, pirmininke tures savo lesom padenti si nuostoli bendrijai, geranoriskai arba teismo sprendimu.

    Atsakyti
  2. Vienas dalykas yra tas, jog niekas nieko neapgavo, visas teismines išlaidas tikrai priteis, antra, neesu sudaręs atstovavimo sutarties ir neatstovauju bendrijos teismuose. Esu sudaręs tik konsultacinių paslaugų sutartį. Trečia, pinigus grąžinsiu tik teismo sprendimu. Norit pabandyt?

    Atsakyti
  3. IĮ „Uostamiesčio teisinės paslaugos“ Arvydai Ekti, tu pats tika parasei, kad pagrazinsi pinigus, ko tu cia purkstauji?
    kaip sakoma liaudyje „susirink manatkes” ir gali pradet ieskoti kitu patikliu naivuoliu, tavo „pseudo teisininko” paslaugu, konsultaciju pirkejo.

    Atsakyti
  4. iš kur ta [„teisininką”] pirmininke ištrauke

    [Prašau pasistengti bendrijos narių bendrauti pagarbiai, net jei ir jaučiate nepasitenkinimą pirmininke ar jos samdomu teisininku. Simas]

    Atsakyti
  5. Pirmininkė iš niekur netraukė manęs. [Pašalinta dėl nepagarbaus bendravimo ir asmeniškumų]
    Girdėjau, kad leidinuką platini po sodininkų bendriją. Na, ką galiu pasakyt, gaila man jau tavęs. [Pašalinta dėl nepagarbaus bendravimo ir asmeniškumų] nerodyk neišmanymo pretenduodamas tapti bendrijos valdybos nariu. Pats supranti, kad negali juo būti. Vienas jau bandė patekti į prezidentūrą su įgaliojimu ir, manau, atmeni, kaip jam baigėsi. Apsijuokė ir tiek. [Pašalinta dėl nepagarbaus bendravimo ir asmeniškumų]

    Atsakyti
    • Eilinį sykį nemalonu teisininkui pirštu baksnoti į teisės aktus ir rodyti, kad jis neteisus, tačiau… Civilinis kodeksas, 2.93 str. 5 dalis:

      Juridinio asmens organo narys (SB „Tauras” atveju – valdybos narys) gali balsuoti pats arba už save įgalioti balsuoti kitus asmenis, jeigu kitaip nenumatyta juridinio asmens steigimo dokumentuose.

      Pakartotinai prašau Arvydo Ekčio bendrauti pagarbiai ir vengti asmeniškumų. Nuo šiol komentarai šioje svetainėje turės būti patvirtinti prieš paskelbiant, kad būtų išvengta nesantaikos kurstymo įžeidinėjant ir nepagarbiai bendraujant.

      Atsakyti
    • ne gaila, o pagarba tokiems zmonems kaip Simas.
      Zinoma – labiausia patogi yra avinu banda, kuriems tik rimbu apie nosi mojuoji , nesigina. Pabliauna ir gana.

      Atsakyti
    • Deja, balsuoti galima tik arba atėjus į susirinkimą pačiam, arba atsiuntus asmenį su įgaliojimu, arba dar galima balsuoti raštu iš anksto – susitarus su pirmininke.

      Atsakyti
  6. Simai, skirk balsavimą ir galimybę būti renkamu. Čia tu mano kompetencijos nekvestionuok, nes tau trūksta ir išsilavinimo ir patirties. Renkamas į valdybos narius tu negali būti.

    Atsakyti
    • Todėl, kad negaliu būti renkamas, į valdybą kandidatuoja mano mama. O aš ją atstovausiu valdybos veikloje, kaip tai numato civilinis kodeksas. Šiuo klausimu konsultavausi su bent keliais advokatais, taigi kompetencija tokiam sprendimui – daugiau nei pakankama.

      Atsakyti
  7. Bet tu pretenduoji būti renkamas į valdybą… Ką čia bandai apgauti…
    Skaičiau tavo atsiliepimą į ieškinį dėl susirinkimo pripažinimo negaliojančiu. Susidariau įspūdį, jog, galbūt, pats rašei. Nu, ką galiu pasakyt. Ne kas. Silpnai. Galėtumei patalpint ieškinį ir atsiliepimą šiame tinklapyje…

    Atsakyti
  8. na taip, ka gi jus vargsai soininkai galite paaiskinti pateptiesiams, kurie turi bakalauro teisininko diploma…
    tik va IĮ „Uostamiesčio teisinės paslaugos“ direktorius – Arvydas Ektis teisme suzinojo, kad negalejo nieko atstovauti – tu to nesuzinojei ir nesimokai kai buvai studentas?
    Aplamai, Jus kaip teisninkas, galetum pavardint ka tu gero nuveikei musu sodu bendrijos zmonems?
    Nori svetaine uzdaryti, kur galima diskutuoti, skelbiama sodu bendrijos informacija (kodel pirmininke neviesina, bijo?) -cia manai labai geras darbas tavo sazinei ir „karmai” ?

    Atsakyti
  9. IĮ „Uostamiesčio teisinės paslaugos” niekada nieko ir neatstovavo, nes teisme bendrijoms atstovauja su mūsų įmone dirbantys advokatai. Tai dėl atstovavimo tiek. O dėl nuveikto gėrio – bendrijos pirmininkės, valdybos ir mano kaip teisininko dėka, bendrijoje yra laikomasi įstatymų tiek, kiek įmanoma. Šiame tinklapyje yra skleidžiamas melas ir intrigos, todėl ir siekiama jį uždaryti. Kažkodėl oficialiai niekas iš jūsų į bendriją diskusijai užvesti nieko nerašot, nes ten reikia parašyt vardą ir pavardę, o čia kaip bailiams tai galima daryti prisidengiant „diskusijos” darymu. Pažiūrėsim per susirinkimą, kiek tokių diskutuotojų viešai drįs skleisti melą ir intrigas.

    Atsakyti
    • susirinkimas juk sodininkams, o prie ko cia tu ? Pasiklydai ? Tavo konsultavimas – veikla apsiriboja tik namelyje , kaip pats sakei konsultuoji pirmininke. Ir viskas . Tiek moraliniu , tiek kompetenciniu ,tiek financiniu poziuriu tu negali virsyti savo veiklos ribu . Man tavo paslaugu nereikia ,o asmenines pazinties – tuo labiau .Norisi tiesiog ramiai gyventi cia. O judu su pirmininke konsultuokites kiek norit , ir uz tai susimokes pati.

      Atsakyti
  10. Arvydai Ekti,jūs įvairiais būdais žemindamas Simą parodėte kokia jūsų žema moralė.Jūs nuo Simo skiriatės kaip diena nuo nakties.Simas Jums teisine kalba viską aiškiai išdėsto ,o Jūs net nenorit išgirsti ir į visus klausimus atsakote šmeižtu.Simą sodininkai pažįsta kaip dorą ir sąžiningą jaunuolį, kuris padeda ne tik savo mamai, bet daugumai sodininkų ,kurie susidūrė su A.Kargaudienės ir jos valdybos sugalvota pasipelnimo afera.

    Atsakyti
  11. o per visuotini susirnkima buvo patvirtinta, kad bus perkamos „KONSULTACIJOS” paslaugos ir kiek tos paslaugos aplamai kainavo? Tvirtino teismams ~2,5 t. , o siems „teisininkams” uz konsultacijas kiek jau ismokejo? kokie sakiciai butu?

    Atsakyti
  12. Esu ne jusu Sb nare, bet domiuosi SB tendencijomis, o ypac likvidavimo.
    Butinai isidemesiu IĮ „Uostamiesčio teisinės paslaugas” ir Arvyda Ekti. Nes jo kalbos, komentarai ir matomi darbai man pagarbos jis nekelia.
    Taip ir gaunasi, kad „teisininkas”, „juristas” liaudyje patampa bendriniu zodziu ar net keiksmazodziu.

    Atsakyti
    • Ir dar – liuniausia tai, kad vadovaujamasi istatymo raide (kuri daznai buna ir seniai jau pasenus ir apipelijus kaip SB visas darinys – savanoriskai prievartinis), o ne sveiku ir logisku protu. Kad svarbiausia pinigai,kai kada tariama garbe, o ne teisingumas ir zmoniskumas.

      Atsakyti
    • Deja, bet šįkart ne. Tačiau visai galima pagalvoti apie tai ateityje, visgi sodininkų bendrija – viešasis juridinis asmuo.

      Atsakyti
  13. Bet už tą spektaklį mes mokam pinigus nejaugi mes tokie turtingi,gal jau laikas padėkoti pirmininkui ir valdybai
    už gerus darbus,jei jie patys to nesupranta.

    Atsakyti
  14. Seniai stebiu diskusijas šioje svetainėje. Nieko jau nestebina komentarai, dergiantys ir žeminantys vienas kitą. Tačiau stebina teisininko laikysena visame šiame kontekste. pats esu teisininkas ir nesuprantu, kaip galima taip teisininkui nusileisti iki „turgaus lygio”. Kaip mažas vaikas: kas pasakė-„tu kvailys, tas-ne, tu”:) Kažkaip pagalvoji, kad jis teikia pagalbą bendrijai, kuriai ir aš priklausau. NESKANU, kolega.

    Atsakyti
    • Komunikacijas už dyką mums leido pasijungti AB „Klaipėdos vanduo”, bet prisidėjom ir prie bendrijos vandentiekio – visa skola sumokėta. Todėl dabar ir norisi, kad mūsų bendras turtas būtų valdomas skaidriai ir sąžiningai, o ne švaistomas, kaip yra dabar.

      Atsakyti
  15. Kaip mes galime tikėti iniciatyvine grupe, juk ten visi buvę arba esami skolininkai. Bendrijos lėšos eikvojamos teismams skolom atsiimti. Bendrijai reikia samdyti teisininkus, advokatus. Simą atstolis privertė susimokėti skolą, todėl vėl paaštrėjo kova dėl valdžios. Bet negaliu patikėti, kad skolininkų komanda galėtų atstovauti visiems bendrijos nariams.

    Atsakyti
    • Manau, kad panašiai mąsto daugelis. Todėl ir gaunasi tokia aklavietė – akivaizdu, kad dabartinė valdyba, o ypač pirmininkė, pasitikėjimo taip pat neturi. Iniciatyvinei grupei valdžios nereikia – reikia, kad būtų atliktas auditas, parodyta, ar visų mūsų lėšos buvo naudojamos teisingai, nešvaistant ir pan. Reikia, kad bendrijos valdyba nepriiminėtų sprendimų, kurie žalingi bendrijai, kad nebūtų švaistomi pinigai teismams – ne skolų išieškojimui, o šiaip valdybos norų tenkinimui. Pažiūrėkite Balticum žinių interviu su Makūnu, kur jis akivaizdžiai sako, kad bendrijos valdyba visiškai nesiderėdami sutiko su 1 Lt pasiūlymu. Argi čia tinkamas bendrijos narių atstovavimas?
      O dėl ko nesutinku mokėti už tinklus galite paskaityti: Kodėl Tauro 8-oji, 12-oji ir 13-oji g. nesutinka mokėti už vandentiekio tinklus?

      Atsakyti

Parašykite komentarą