Teismas nusprendė: taurosodai.lt uždaryti nereikia, SB “Tauras” turės atlyginti bylinėjimosi išlaidas

(4)

Klaipėdos m. apylinkės teismas 2015 m. kovo 13 d. nusprendė: www.taurosodai.lt svetainės uždaryti nereikia. SB “Tauras” ieškinys atmestas, bendrijai priteista atlyginti bylinėjimosi nuostolius, kurie gali viršyti 1500 € (5179,2 Lt) siekia 1967,68 € (6794 Lt). Neabejotina, kad bendrijos valdyba su pirmininke Asta Kargaudiene priešakyje, patys inicijavę ieškinį ir siekę apginti savo neva pažeistas teises, bylinėjimosi išlaidas sieks išdalinti visiems sodininkų bendrijos “Tauras” nariams. SB “Tauras” priteistų bylinėjimosi išlaidų suma bus patikslinta, kai bus gautas išsamus teismo sprendimo nuorašas.

Kartu noriu padėkoti sodininkų bendrijos “Tauras” nariams, pasirašiusiems nepritarimą minėtam ieškiniui bei visiems šios svetainės lankytojams, išreiškusiems palaikymą šiai svetainei. Jūsų balsai buvo išgirsti ir svariai prisidėjo prie palankaus teismo sprendimo.

4 komentarai apie “Teismas nusprendė: taurosodai.lt uždaryti nereikia, SB “Tauras” turės atlyginti bylinėjimosi išlaidas”

  1. dėkojame Simui už sodininkų interesų gynimą, neatlygintinai nuveiktus darbus sodininkų labui. Sveikiname su pergale, kitokio sprendimo ir būti negalėjo. Taip, gana švaistytis sodininkų pinigais, tegu pirmininkė ar jai talkinę asmenys sumoka bylinėjimosi išlaidas iš savo asmeninių lėšų, o ne iš sodininkų. Pritariantys minčiai, pasisakykite. Ačiū.

    Atsakyti
  2. gal pamegink gauti s.b. finansinius dokumentus ir baigsis aiskinimas “tegu pirmininkė ar jai talkinę asmenys… ” gal reik nustoti stebetis ir sukcioti, kaip sakoma “reik suprasti, kad meslas yra meslas ir ji reik kuopti sakemis pasiraitojus rankoves, o ne sokineti aplink ir stebetis “nu kaip gi cia taip, juk treutu buti…”

    Atsakyti
  3. Simas šaunuolis , stiprybės ir kantrybės jam . Linkim laimėti rinkimus į pirmininko postą , dabartinė juk atsistatydins savo noru ,kai tiek prisidirbusi . Būtų šlykštu matyti jos kandidatūrą rinkimuose [na nors kiek savigarbos juk reikia turėti, ar čia totalus degradavimas? ] .

    Atsakyti

Parašykite komentarą