Pakartotinis prašymas dėl dokumentų pateikimo

(1)
SB “Tauras” valdybos pirmininkė Asta Kargaudienė ignoravo ir neatsiėmė iš pašto jai, kaip bendrijos pirmininkei, registruotu laišku siųsto mano ir keleto kitų sodininkų bendrijos narių advokato prašymo, susijusio su vykstančia byla dėl SB “Tauras” valdybos sprendimo savavališkai, be bendrijos narių susirinkimo pritarimo padidinti bendrijos nario mokestį.

Išsiunčiau registruotu laišku šį prašymą pakartotinai. Kartu minėto prašymo kopiją siunčiu ir el. paštu. Šio el. laiško kopija taip pat išsiunčiama SB “Tauras” valdybos nariams ir bendrijos buhalterei. Susipažinimui šio el. laiško kopija taip pat siunčiama didelei daliai SB “Tauras” narių bei patalpinta svetainėje www.taurosodai.lt . Tikiuosi, kad tai užtikrins tinkamą Astos Kargaudienės požiūrį į siunčiamą prašymą ir paskatins vykdyti jos, kaip SB “Tauras” valdybos pirmininkės, pareigas. Prašymo tekstas pateiktas žemiau.

1 komentaras apie “Pakartotinis prašymas dėl dokumentų pateikimo”

  1. Na, va. Akivaizdu, kad advokatas negali nurodyt tikslaus adreso, o nori, kad dokumentai laiku ateitų. Prašymas buvo gautas, buvo pateiktas tinkamas atsakymas. Nebuvo teikiami asmeniniai duomenys (asmens kodas, gimimo data ir gyvenamasis adresas, jei jis nesutampa su sodo sklypo adresu). Duomenys neteikti, nes nebuvo gautas nei vieno asmens sutikimas, net “iniciatyvinės grupės” narių, kurie iki šiol nėra žinomi.

    Atsakyti

Parašykite komentarą