Naujienos iš Lietuvos Aukščiausiojo Teismo (atnaujinta)

(7)

Paskelbtas Lietuvos Aukščiausiame Teismo 7 teisėjų kolegijos sprendimas sodininkų bendrijos “Tauras” byloje dėl skolos už vandentiekį. Teismas nusprendė palikti nepakeistus žemesnės instancijos teismo sprendimus.

Visą teismo sprendimą galite perskaityti čia:

Nuasmeninta nutartis byloje [3K-7-49-2014]

7 komentarai apie “Naujienos iš Lietuvos Aukščiausiojo Teismo (atnaujinta)”

  1. Kagi, teismas tarė savo žodį “Klaipėdos apygardos teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjų kolegijos 2012 m. spalio 11 d. sprendimą ir Klaipėdos apygardos teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjų kolegijos 2013 m. kovo 22 d. nutartį palikti nepakeistus. “

    Atsakyti
  2. Lieka kreiptis i strasbura, meginant irodyti kad sodininku bendriju istatymas yra netobulas, lietuvos teismai neobjektyvus ir pazeidziantis europos teise 🙂
    (skamba juokingai, taciau…. Kad lietuvos teismai klysta, ne viena karta jau byvo yrodyta strasbure)

    Atsakyti
  3. Jau gavom auksciausio teismo sprendima ir gal nusiraminam?… Susimokam ka reikia susimoketi ir gyvenam ramiai toliau, lankom susirinkimus, kad nebutu pridaryta nesamoniu daugiau ir viskas bus gerai.

    Atsakyti
  4. Aš paprastas žmogus. Sumokėjau už komunikacijas. Mano ir kitų kaimynų interesus , kurie susimokėjom, teismas apgynė. Kai Jūs sumokėsite, pasirodys, kad ir Jūsų interesai yra apginti.

    Atsakyti

Parašykite komentarą